info

You have reached the minimum number

Shopping cart (0)

There are no products in your shopping cart yet.

Koken n stylen met keukenaccessoires van Nicolas Vah

Koken n stylen met keukenaccessoires van Nicolas VahIk ben Romina van het online woonmagazine InteriorGuide.nl, waar ik je graag inspireer om van je huis een thuis te maken. Daarnaast geef ik je nu ook graag bij DistelRoos ideeën om je huis mooier en meer ‘jij’ te maken. Als basis daarvoor gebruik ik de producten uit het assortiment van DistelRoos, zodat je meteen weet waar je de accessoires kunt vinden om zelf aan de slag te kunnen.


Koken én stylen met keukenaccessoires van Nicolas Vahé

Nicolas Vahé… de fervente Instagrammer komt deze producten op menigeen keukenplaatje tegen. Geen wonder ook, want aan het uiterlijk van de producten is bij dit merk veel aandacht besteed. Kruiden hoef je niet meer weg te stoppen of een apart kruidenpotje voor te kopen en je krijgt spontaan zin om meerdere soorten olie in je gerechten te verwerken. Ook qua smaak kun je alleen maar enthousiast raken… In dit artikel lees je meer over de Nicolas Vahé-keukenartikelen, zowel qua smaak als, hoe kan het ook anders, de stylingmogelijkheden voor in je keuken.De smaak van Nicolas Vahé-producten

Oké, de meeste Nicolas Vahé-producten zijn natuurlijk om te eten en dus is de smaak niet geheel onbelangrijk. Nu maakt dat in dit geval niet uit, want de smaak is heerlijk! Zelfs iets simpels als olie en zout is bij dit merk een feestje – meestal met geheime recepten om het wat mysterieus te houden. Zo heb je zout met zwarte olijven en rozemarijn, en zout met knoflook en tijm. Maar ook olijfolie met pistache, provenciale kruiden of walnoten. Compleet anders dan de zout en olie die je even uit de supermarkt haalt dus.Keukenaccessoires Nicolas Vahé

Naast voedingsmiddelen, vind je in het assortiment van Nicolas Vahé ook allerlei keukenaccessoires. Prachtige serveerstenen bijvoorbeeld – leuk om te gebruiken als plateau voor een kruidenhoekje. Ook is de collectie onlangs aangevuld met pannen, die je bijna niet in de kast zou willen stoppen. En dat hoeft ook niet, geef hem gewoon een prominent plekje op je fornuis!

Stylen met Nicolas Vahé

Zoals ik al zei, kun je met de producten van Nicolas Vahé ook leuk stylen. Ze zijn niet voor niets zo populair! Stal ze uit op de hiervoor genoemde serveerstenen en verberg ze vooral niet in de keukenkastjes. Vul je kruidenhoekje aan met kruidenplantjes om het net wat extra te geven. Of wat dacht je van een leuk koffiehoekje met de koffieaccessoires van dit merk?Om te zien zijn deze keukenaccessoires al een aanwinst en dus kun je ze goed gebruiken om je keuken mee te stylen. Het is bijna zonde om ze te gebruiken… al wordt het een hele uitdaging om de smaak van Nicolas Vahé-producten te weerstaan!
  Romina - InteriorGuide.nl     24-11-2016 11:46     Comments ( 0 )
Comments (0)

No comments found.

Vanaf vrijdagmiddag 09-07 t/m vrijdag 23-07 zijn wij met vakantie.
Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden.
Vanaf maandag 26 juni zullen wij weer gaan verzenden.