info

You have reached the minimum number

Shopping cart (0)

There are no products in your shopping cart yet.

Verlichting

Verlichting Warmte in je interieur met sfeerverlichting
De lente komt steeds dichterbij, maar het is (helaas of gelukkig?) nog niet zo ver. Alhoewel het steeds langer licht is, hebben we toch nog aardig lange avonden. Des te meer reden om in huis met licht te spelen. En waar doe je dat beter mee dan met sfeerverlichting? De warme uitstraling hiervan zorgt meteen voor een fijnere sfeer in huis. In dit artikel vind je hier daarom wat tips voor.
Sfeerverlichting vs ‘normale verlichting’
Wanneer je voor sfeerverlichting gaat, is het belangrijk goed te letten op de soort lamp. En dan hebben we het zowel over de lamp als woonaccessoire als over de lichtbron.
-    De lamp als in de woonaccessoire: het uiterlijk van je lamp draagt veel bij aan de sfeer die je ermee creëert. Houd dit dus ook in je achterhoofd wanneer je op lampenjacht gaat. Bedenk wat voor sfeer je precies wilt creëren.
-    De lamp als in de lichtbron: lichtbronnen zijn in verschillende sterktes te verkrijgen. Een tl-buis zal niet bepaald veel sfeer aan je woonkamer toevoegen. Ga liever voor een lichtbron die zacht licht geeft. Of nog beter: ga voor dimbaar licht, zodat je de lichtsterkte zelf kunt bepalen aan de hand van je behoefte op dat moment.
Sfeer met kaarsen
Kaarsen brengen natuurlijk net zo goed licht en dat ze sfeer brengen, is één ding dat zeker is. Je kunt er daarom ook voor kiezen om met kaarslicht te werken. Kies een mooie kandelaar en de kaars doet het werk voor je.

Het belangrijkste bij het creëren van sfeer met verlichting, is dat je goede keuzes maakt. Gebruik een lichtbron in de juiste sterkte, al dan niet dimbaar, en kies een sfeervolle lamp. Gebruik daarnaast kaarsen om zo voor nog meer sfeer te zorgen. En een laatste tip: creëer verschillende hoekjes met zacht licht en voorkom dat de gehele ruimte verlicht is. Juist de aparte hoekjes met ieder een beetje licht, zorgen voor op en top sfeer. Precies wat we van sfeerverlichting verwachten!
  Romina - InteriorGuide.nl     03-03-2017 09:06     Comments ( 0 )
Comments (0)

No comments found.

Vanaf vrijdagmiddag 09-07 t/m vrijdag 23-07 zijn wij met vakantie.
Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden.
Vanaf maandag 26 juni zullen wij weer gaan verzenden.