info

You have reached the minimum number

Shopping cart (0)

There are no products in your shopping cart yet.

Mixen met servies: Nordic Sand & Rustic

Mixen met servies: Nordic Sand & Rustic DistelRoos werkt graag samen met inspirerende gastbloggers. Zij delen hun visie op interieur en laten zien hoe je de producten van DistelRoos kunt gebruiken in jouw huis. Wij zijn dan ook erg blij met onze nieuwe gastblogger Kathelijne!

Allereerst zal ik mij voorstellen. Ik ben Kathelijne, getrouwd en moeder van twee dochters. Een van mijn grote hobby’s is bezig zijn met mijn huis en vooral veel veranderen. Sinds enige tijd ben ik actief op Instagram, en haal daar veel inspiratie vandaan. En zo kwam ik ook bij Distelroos uit! Jakelien vroeg mij als gastblogger een stukje te schrijven voor op de website!

Afgelopen jaar is mijn “verzameling” servies van Broste Copenhagen gestart….. 
Ik ben begonnen met twee grote mokken en de leuke schaaltjes op pootjes van de Nordic Sand serie. En al snel volgde er veel meer….. 
Het is echt gaaf! Lekker robuust, ik hou ervan. 
Elk stukje servies is weer anders, allemaal handgemaakt. 
Ook zo mooi te combineren met bijvoorbeeld een wit basic servies. Dat was mijn eerste doel, maar is niet helemaal gelukt….

Wij vinden het erg leuk en gezellig om op een tapas achtige manier te eten. Dus grote planken op tafel met allemaal leuke schaaltjes met hapjes. Dus schaaltjes kan ik nooit genoeg hebben. 

Onlangs kwam ik de Rustic mokken en schaaltjes tegen van House Doctor. Deze zijn minstens zo mooi! En inmiddels combineer ik deze twee merken lekker door elkaar heen.  

Ik ben enthousiast, maar dat was al duidelijk! Nog meer fans?  Kathelijne     10-03-2017 08:38     Comments ( 0 )
Comments (0)

No comments found.

Vanaf vrijdagmiddag 09-07 t/m vrijdag 23-07 zijn wij met vakantie.
Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden.
Vanaf maandag 26 juni zullen wij weer gaan verzenden.