info

You have reached the minimum number

Shopping cart (0)

There are no products in your shopping cart yet.

Bijzondere vaasjes

Bijzondere vaasjes
Voor DistelRoos ben ik altijd op zoek naar mooie bijzondere dingen. Zo kwam ik laatst 2 super leuke vazen tegen die net even anders zijn dan een doorsnee vaas. Voor mij hoeft een vaas niet altijd bedoeld te zijn voor een flinke bos bloemen maar een paar takjes of een enkele bloem vind ik ook heel erg mooi. Zeker als het dan verwerkt is in het geheel dan is het echt een bijzondere toevoeging. Nieuwsgierig naar mijn 2 vondsten voor de webshop? Lees dan snel verder ;-)


Wandvaasje
Ik was al een tijdje aan het speuren naar een leuk wandvaasje. Nu zijn er daar natuurlijk wel een aantal van in de omloop maar was telkens net niet wat ik zocht. Of, ook niet onbelangrijk, qua prijs niet wat ik zocht :-) En toen kwam ik deze glazen wandvaas tegen. Het is een soort halve bol met aan de voorkant een opening om je bloemen in te steken en aan de achterkant (bovenaan) een gaatje om hem op te hangen. Super met één of enkele bloemen maar ook heel gaaf met een stekje van een plant. En weet je wat nog ook eens heel fijn is? Hij kost maar €2,50! Dus eigenlijk meteen een budgettip ;-) 


Wandvaasje
AfroDutchPaperStone - Kaart Anyone who keeps
Wandvaasje
Animaal kaar
Animaal 

Vaas Melkpak
Ok, ik snap het, dat klinkt wel een beetje raar. Maar ik vind hem echt super leuk! Gewoon lekker anders :-) Het is een vaas van aardewerk in, inderdaad, de vorm van een melkpak. Door zijn mat witte uiterlijk heeft het naar mijn mening zelfs het uiterlijk van een dure designvaas. Maar weet je? Ook deze is helemaal niet duur. Je shopt hem namelijk voor maar €4,95


Vaas Melkpak
Zee egel
Tillandsia


Vaas Melkpak
Animaal Print
AfroDutchPaperStone vlaggenlijn
PTMD theelicht
Broste Copenhagen pot
Mijn Stijl - Roomspray

  Jakelien     11-05-2017 16:04     Comments ( 0 )
Comments (0)

No comments found.

Vanaf vrijdagmiddag 09-07 t/m vrijdag 23-07 zijn wij met vakantie.
Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden.
Vanaf maandag 26 juni zullen wij weer gaan verzenden.